Om oss

ProsessAutomasjon ble etablert i Eigersund i 1989.

Fiskemelindustrien
Fra 1989 og til i begynnelsen av det neste tiåret hadde firmaet oppdrag innen fiskemelindustrien. I all hovedsak utførte firmaet tjenester innenfor fagområdene instrumentering, programmering og dokumentasjon. Firmaet sto også for salg og implementering av PLS-er og Advanced Control System fra TOSHIBA.

Ventilasjon/energisparing og vann og avløp
I 1998 ble det fokus på områdene ventilasjon/energisparing og vann og avløp.

Siden da har firmaet hatt flere leveranser av elektrotavler, automatikktavler, instrumenter, i tillegg til salg og programmering av egenimporterte Horner PLS-er.

Firmaet har levert omfattende installasjoner av PLS-er, radiokommunikasjon, GSM/GPRS kommunikasjon og HMI-systemer til kommuner i bl.a. Valdres. For Valdres-området gjelder dette over 100 utestasjoner, de fleste med kommunikasjon seg imellom (innenfor de respektive kommunene). Leveransene har i de fleste tilfeller vært en komplett leveranse av elektro og automasjon/overvåkning.

Fra ProsessAutomasjon til Prosess Automasjon AS
Firmaet ble omgjort til AS, og endret navnet noe, til Prosess Automasjon AS i 2011.

Markedsføring/produktsalg
Hovedaktiviteten for firmaet er markedsføring og salg av produkter relatert til energisparing/byggautomasjon, vann og avløp, matindustri og avanserte PLS-er til maskinbyggere.

Firmaet vil følge opp og dekke behovet til de kundene firmaet har i dag, samt utvikle en forretning med firmaer innenfor ulike bransjer som er ekspert på sine kjerneområder.

Kunnskapsrik importør
Firmaet er i dag importør av Horner PLS-er og med den erfaringen vi har håper vi at våre kunder blir godt ivaretatt. PLS-ene fra Horner-APG er meget anvendbare, som i en kombinasjon av å være både PLS og skjerm i samme enhet fungerer mer og mer som et fullverdig HMI-system. PLS-ene har avansert kommunikasjon, stort spekter av I/O, og er tilrettelagt for kommunikasjon til andre systemer/I/O ved stort bibliotek av protokoller.

Lærlingbedrift, Valdres
Firmaet er godkjent lærlingbedrift, og har kontor- og lagerlokaler sentralt i Valdres (Ulnes).

Automatikk, reparasjon og oppsett av nye anlegg
Vi fikser det meste innen automatikk, om det er reperasjon eller erstatning av eldre/ødelagt styring, eller nye anlegg!

KONTAKT OSS

908 48 390
Send e-post

Valdresvegen 35
2900 Fagernes

Org.nr.: 995 781 611

FØLG OSS