UTSTYR

Horner APG

Vi er importør av PLS (Programmerbar Logisk Styring) fra Horner APG, som har drevet med utvikling av egne styringer siden tidlig 80-tall. De har stor variasjon av utstyr; fysiske størrelser ifra små kontrollere uten skjerm opp til kontrollere med 22″ touch-skjerm. og alt der imellom.

Kontrollerne har også varierende kommunikasjons-muligheter, noen modeller fåes med 4 RS232/RS485 porter, 2 LAN/Ethernet, 2 Bus og 4 USB + minnekortleser.

Vi bruker Horner PLS i alle sammenhenger vi kan velge utstyr selv, avbildet er en modell som heter XL4 (med 3,5″ touch), som vi har brukt mye på mindre anlegg.

Følg linken for en produktoversikt, eller ta kontakt for mer info!
www.hornerautomation.eu

Automasjon

Med PLSer fra Horner (nevnt til venstre), godt vareutvalg fra store leverandører av relevant utstyr og lang erfaring med skapbygging og programmering, tar vi gjerne på oss det meste innen automasjon!

Vi skaffer forskjellige filter, UV-anlegg, sisterner, pumper, frekvensomformere og annet som trengs til vannforsyning/-behandling. Vi kan også skaffe relevant utstyr til kloakk-renseanlegg.

Utstyret vårt har også vist seg til å fungere veldig bra til byggautomasjon, og blandt annet styring av ventilasjons-anlegg er noe av det vi har levert.

Se vår blogg for utdrag av en del av jobbene vi har gjort oss erfaringer med. Som du kan tenke deg fra forklaringen på forsiden vår, er det nesten kun fantasien som setter grensen for hva vi kan styre med automasjon!

Mengdemålere

Vi skaffer rimelige mengdemålere fra blandt andre Siemens, Krohne og Endress+Hauser!

Ved nye installasjoner eller utskifting av gamle, er det bare å ta kontakt for et godt tilbud.

Frekvens-omformere

Vi har mest og best erfaring med frekvensomformere fra Danfoss og ABB. Disse er de vi har levert mest av, men kan skaffe andre på forespørsel.

Ta kontakt om du vil bytte ut kontaktorstyring eller en eldre/ødelagt frekvensomformer!

Pumper

Uansett om det gjelder kloakkpumper, dykkpumper til brønner, sentrifugalpumper eller andre typer, har vi stort utvalg igjennom leverandører som blandt andre Flygt og Grundfos.

Ta kontakt!

Vannbehandling

Vi har flere leverandører innen vannbehandling. Dette betyr at vi kan skaffe UV-anlegg, filteranlegg og anlegg for pH/hardhets-justering som håndterer de fleste vann-problem!

Med utvidede vannprøver på råvann, kan vi sammen med leverandørene våre finne den korrekte renseprosessen for vannet ditt!

Nivåmåling

Nivåmåler i form av trykkceller, flotører, staver eller nivåvipper til kloakk, drikkevann eller andre væsker. Ultralyd, optisk eller radar-målere til væsker eller fast stoff.

Her har vi meget godt utvalg gjennom et stort antall leverandører, blandt annet Aplisens, Jumo, IFM og AxFlow.

Ventiler

Magnetventiler, ventiler med aktuatorer eller håndventiler, både til luft og væske har vi også stort utvalg av gjennom mange leverandører.

Alle størrelser og versjoner er å få tak i!

KONTAKT OSS

908 48 390
Send e-post

Valdresvegen 35
2900 Fagernes

Org.nr.: 995 781 611

FØLG OSS